monogràfics

Dissabte 26

  9.30 a 13.30 Iniciació a la costura

Aprèn a fer servir la màquina de cosir elèctrica. Ens iniciarem al món de la costura i realitzarem un estoig amb cremallera durant el monogràfic.
Ensenyarem totes les funcions de la màquina de cosir. Coses a tenir en compte, errors que solem
cometre i acabarem la classe fent un estoig amb cremallera.
Tot això acompanyat d’un bon esmorzar,  delícies dolces i te.

PREU: 37€

Dissabte 2

   9.30 a 13.00  Shibori

En aquest curs us ensenyarem aquesta antiga tècnica japonesa, aprendrem diferents tècniques d’aquesta disciplina per aconseguir diferents estampats. Mitjançant diversos materials com bales, cordes, plegats, gomes, fustes, fils…

Amb aquests tints no només gaudiràs fent servir la teva creativitat, sinó que assoliràs els coneixements per personalitzar la teva roba i vestir o adornar d’una manera molt personal i única.

PREU: 38€

Dissabte 16

   9.30 a 17.30   Pantaló/faldilla

Si tens els coneixements bàsics de la màquina de cosir, podràs venir a fer aquesta pantaló/faldilla. La Vicky (nina de drap) una de les nostres professores de confecció t’ensenyarà a escollir la teva talla, marcar el patró, tallar la roba i confeccionar a màquina posteriorment la peça de roba. Podràs escollir entre alguns estampats i teles llises per poder combinar.

(Aquest taller té una durada de 4,5 hores on farem un descans per esmorzar que convidem nosaltres a tes,sucs i diversos dolços .

Passarem el llarg del matí aprenent, compartint i cosint en bona companyia.
T’apuntes?

PREU: 43€

Dissabte 30

  

9.30 a 13.30  Cosmètica orgànica

Tenim la gran sort que tornen a venir al nostre taller Santulana Cosmètica Orgànica, Aquesta vegada amb una proposta molt innovadora i temptadora.

En aquest monogràfic aprendràs a elaborar artesanalment cosmètica orgànica, experimentaràs amb aromes i textures que et transportaran amb els 4 sentits.
Serà cosmètica lliure de tòxics tant per l’organisme com per al medi ambient.
Els productes que elaborarem seran:

Crema solar:Crearem una crema protectora dels sol lliure de nano partícules i respectuosa amb la teva pell.

Xampú sòlid: És un xampú residu zero, ja que no necessita envàs.
Per fer-lo empraràs plantes tant mediterrànies com ayurvèdiques, treballaràs amb tensioactius derivats del coco i aprendràs a combinar-los amb olis essencials amb propietats idònies per al cuir cabellut.
Desodorant natural: Sense derivats de l’alumini ni tòxics, serà un desodorant que respectarà la naturalesa orgànica de la teva pell.
Usaràs olis essencials florals, cítrics i herbals que combinaràs amb olis vegetals per obtenir un producte eficient alhora que delicat. Segur que enganxarà a més d’un!
Bàlsam labial: Faràs un bàlsam protector al mateix temps que ens proporcionarà un toc natural de color gràcies als minerals i òxids naturals que combinaràs per fer-lo al teu gust.
Sèrum personalitzat: Formularàs el teu propi sèrum facial d’acord amb la teva tipologia cutània, aprendràs propietats d’olis essencials i vegetals i a combinar-los amb sinergia amb la teva pell.

Gaudiràs d’un matí alquímic on podràs compartir la teva experiència amb altres persones i resoldre els dubtes que tinguis amb cosmètica.

 

PREU: 61€

Dissabte 7

   9.30 a 17.30   Cistella de platja

Si tens controlada la màquina de cosir i saps el seu funcionament bàsic, ets apte per aquest taller on aprendràs a fer aquesta bonica cistella de platja. Que podràs personalitzar escollint tu mateix la tela estampada que més t’agradi.

És un taller de 8h on farem una parada on us convidem a esmorzar pastes té i suc. I una altra parada per dinar on us haureu de emportar una carmanyola o entrepà.

PREU: 68€

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!